Page 1 of 1

start-up stall

Posted: Mon Apr 29, 2013 4:14 am
by daveydad
i have a recent install of mixcraft 6 and have very few vsts installed and it 6 often seems to get stuck about a 3rd of the way at the start up logo and then just sit there. the only way to fix it is to log off or reboot and try again. i go way back to version 3 and recall this happening even then. thoughts?

Re: start-up stall

Posted: Mon Apr 29, 2013 7:23 am
by fredfish
My gut feeling is that it is one of your vsts (even though you only have a few loaded - it only takes one). I understand that a number of people - for example - have had a few problems if the "waves" vsts are installed.

I would suggest making sure that you have the latest update (build 213) and if you still have problems send those nice chaps at Acoustica your log file.

God luck

Re: start-up stall

Posted: Mon Apr 29, 2013 7:35 am
by daveydad
no waves plugins... just pianissimo, a few from alchemy and aas. i did have komplete 7 installed and it was about the same.

Re: start-up stall

Posted: Mon Apr 29, 2013 4:49 pm
by Acoustica Greg
Hi,

Please send us your mixcraft-log.txt file, which is located in this folder:

%appdata%\Acoustica\Mixcraft

Another way to find it is to click on the Windows Start Menu, select All Programs, then Acoustica Mixcraft 6 (or 5) and finally Logs. Submit an Acoustica Support Request and attach the log file along with a brief description of the problem.

Here's a short video: Mixcraft Mini-Tip: How To Find Your Mixcraft Log File

Greg