Acoustica - Software should be easy to use

Windows 7

Support and feedback for Beatcraft.

Moderators: Acoustica Dan, Acoustica Greg, Acoustica Chris, Acoustica Eric

music man
Posts: 1
Joined: Thu May 26, 2011 9:40 pm

Windows 7

Postby music man » Thu May 26, 2011 9:42 pm

I am running windows 7 on a 64 bit computer. Is beat craft compatible, or should I look elsewhere?

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 19519
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Postby Acoustica Greg » Fri May 27, 2011 8:43 am

Hi,

It's mostly compatible, but you'll see an error message about your sound card every time you run Beatcraft. You can just click it away and Beatcraft will work anyway.

Greg

RBFENNELL
Posts: 1
Joined: Thu Jan 31, 2008 1:18 pm

Postby RBFENNELL » Tue Sep 27, 2011 6:20 pm

Acoustica Greg wrote:Hi,

It's mostly compatible, but you'll see an error message about your sound card every time you run Beatcraft. You can just click it away and Beatcraft will work anyway.

Greg


Greg, Randy Fennell. You and I had this conversation about 2yrs ago. I just bought a new set up/Windows 7/ the "just click away don't work. Have any ideas. I only have thousands of tracks i can't use.....HELP!!!!

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 19519
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Postby Acoustica Greg » Wed Sep 28, 2011 9:02 am

Hi,

That means you have the wrong playback device selected. Go into the Playback preferences and choose an option that produces sound for you.

Also make sure you have the latest updates for your soundcard's audio drivers.

Greg

Jaco
Posts: 1
Joined: Mon Nov 21, 2011 12:37 pm

No Sound Device

Postby Jaco » Mon Nov 21, 2011 12:53 pm

I get the message at start too, (win 7 glitch). It is easily ignored and the software is 99.9% effective. (I messed with .cng's a little and tried to rid the error message string, but it still comes up with a blank box. So I restored the orig cfg files.)

Why not make 100%, Acoustica? Somewhere in a dll or exe- there's a "find sound device string" in the startup batch. There is a trigger to this message if sound isn't found. (The program obviously finds sound eventually because the program works.) There should be an Update for Vista/7 users that eliminates the trigger for the error message string in startup. Let the "find audio device" fail without notification. Make a beta disclaimer that it's a quick fix and removes an error message- to cover your back.

Sorry got geeky on ya. But, I open the program so often, I am tired of the error. Thanks for a cool program.
Peace


Return to “Beatcraft”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest