Acoustica - Software should be easy to use

Gap in Sound when Rendering Sequence

Support and feedback for Beatcraft.

Moderators: Acoustica Dan, Acoustica Greg, Acoustica Chris, Acoustica Eric

Sketch1127
Posts: 3
Joined: Wed Mar 02, 2011 1:44 pm

Gap in Sound when Rendering Sequence

Postby Sketch1127 » Tue Sep 06, 2011 7:23 am

When I render a sequence I am getting a gap in the sound. For example, the rendered WAV file will have the first 8 bars and then there will be silence for another 40 bars and then the sound picks up again. I've had this previously when the gap was only a few bars. Is this a known issue. it is not an issue with the patterns in the sequence as the same patterns play in other areas of the sequence.
Sketch in STL

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 17523
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Postby Acoustica Greg » Fri Sep 09, 2011 3:40 pm

Hi,

Send us the project file and we'll see if we can duplicate the problem. Submit an Acoustica Support Request and attach the project file.

Greg

Sketch1127
Posts: 3
Joined: Wed Mar 02, 2011 1:44 pm

Postby Sketch1127 » Thu Sep 15, 2011 7:06 pm

thanks I have submitted a ticket
Sketch in STL

Sumeraxe6
Posts: 1
Joined: Tue Apr 14, 2015 6:17 am

Re: Gap in Sound when Rendering Sequence

Postby Sumeraxe6 » Tue Apr 14, 2015 6:18 am

Ps. Got an interesting beat going but will be checking out the Tube for some tutorials - there are loads of cool effects & so forth in BeatCraft which I do not understand. Got a feeling there might be a setting to slightly vary a pre-programed beat - like a dynamic pan or something?


Return to “Beatcraft”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests