It is currently Sat Aug 30, 2014 11:12 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: W7 64bit render problem
PostPosted: Sun Dec 23, 2012 11:39 am 
Offline

Joined: Sat Oct 27, 2012 10:40 am
Posts: 2
athlon dual core 2.6ghz, 2g ram
creating an mp3 dvd
total songs - 1200
songs with fades or eq or dynamic mods - 28
trying to render to file (as it fails to burn)
as soon as I press "render" cpu goes to 80%, disk access is high, but after letting it run for 8 hours it showed maybe 1% done then stalls (task manager shows 1.5 million disc accesses)
I've tried several times
disabled all other startup apps, security etc
deleted acoustica.adb
nothing helps
any help would be much appreciated!
thanks,
Tony


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun May 12, 2013 12:41 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Mar 22, 2006 4:30 pm
Posts: 5351
Location: Michigan, USA
Hmm, not sure about this one. What happens if you create a project with just a few files instead of 1200?

_________________
Acoustica Support
All my music is made with Mixcraft!
Eric at Mixcraftlive
Eric On Facebook
Eric On Soundcloud
Eric On Reverbnation
Eric On A Giant chair ;-)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: