It is currently Sat Apr 19, 2014 5:37 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: Fri Jan 04, 2013 6:06 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Posts: 10601
Location: California
Hi all,

Build 204 is official now, and it includes some new loops, along with a bunch of fixes.

As always, the list of updates is on Mixcraft's version history page.

Greg


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 04, 2013 8:49 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Oct 11, 2012 2:20 pm
Posts: 301
Location: Atlanta, Georgia
Just downloaded the update. Checking out the new loops. 8)

_________________
All the best,
Sam

SoundClound
Mixcraft Live
YouTube


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jan 05, 2013 9:17 am 
Offline

Joined: Fri Jun 17, 2011 3:55 am
Posts: 62
I am getting a "You are not connected to the internet. Please connect to download" error. I am connected to the internet, and in fact, Mixcraft had just downloaded the new loop. What do I need to do to download the new build?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jan 05, 2013 12:24 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 17, 2011 3:55 am
Posts: 62
got the updater to work, however, when the patch started, I got an error: "Cannot delete target file:E:\acuvidtl.dll"
What do I need to do to get past this?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 07, 2013 5:36 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 17, 2011 3:55 am
Posts: 62
Any thoughts, guys?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 07, 2013 5:46 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Posts: 10601
Location: California
Hi,

Your firewall or security software is probably blocking it. Try downloading and installing from the following link: Download Mixcraft 6 Installer (For Non-Internet Computers).

Make sure you don't have any copies of Mixcraft running in the background!

Greg


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 07, 2013 7:07 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Aug 13, 2012 9:32 am
Posts: 43
Hi, Big projects still takes a lot of time to shut down program!
I tried with sonar x2 and doesnt seem its my pc !


Intel Core i5-2500k CPU "3.30GHz
8 Go RAM
WIN 7 64 Bits

Focusrite Saffire Pro 40 Sound Card

Gear: Alesis DM10 PRO Drum
2x M-Audio Keystation 61 ES
Guitar Rig controller
KRk Rokit 8 Speakers


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 08, 2013 10:22 am 
Offline

Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Posts: 10601
Location: California
Hi,

Yes, you may see that with large projects that have lots of plugins as Mixcraft removes everything from memory.

The fix we mentioned was for a very specific problem that involved slow shut down the very first time you ran Mixcraft in a particular computing session.

Greg


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 08, 2013 6:02 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Aug 13, 2012 9:32 am
Posts: 43
oh! ok thx for info !


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2013 11:04 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 20, 2012 3:59 pm
Posts: 1447
I assume we are talking about the delayed shutdown with a "program not responding" notice?
If so, so far V204 has not done that for me, where 201 did it nearly every time.

_________________
Stay in tune, Mark

Image

My SOUNDCLOUD Page

Grace. Its not just for dinner!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 10, 2013 9:06 am 
Offline

Joined: Thu Mar 15, 2012 1:23 pm
Posts: 64
Hello Acoustica.

I am really satisfied with this update!

But I do have a question...
When we will be able to control audio effects from a MIDI source on Send Tracks, SubMix Tracks, etc.?

For now on, i'm very happy that I can control audio effects on Virtual Instruments with MIDI notes.

Thank you!

DG

_________________
Y NO LIKE MUSIC!!!!!!!!!??? :@

My TDL samples
My youtube channel!

DG


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 10, 2013 11:44 am 
Offline

Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Posts: 10601
Location: California
Hi,

You can already do that with Send tracks and Submix tracks. Give it a try!

Greg


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 10, 2013 2:27 pm 
Offline

Joined: Thu Mar 15, 2012 1:23 pm
Posts: 64
Acoustica Greg wrote:
Hi,

You can already do that with Send tracks and Submix tracks. Give it a try!

Greg


I tried it, but it doesn't work... :p

Its still an awesome update! ;)

DG

_________________
Y NO LIKE MUSIC!!!!!!!!!??? :@

My TDL samples
My youtube channel!

DG


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 10, 2013 3:06 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Posts: 10601
Location: California
Hi,

Oh, you're right! I've filed a bug report.

Although, it does work on submix "child" tracks (just not the "parent" submix track).

Greg


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 11, 2013 2:12 pm 
Offline

Joined: Thu Mar 15, 2012 1:23 pm
Posts: 64
Acoustica Greg wrote:
Hi,

Oh, you're right! I've filed a bug report.

Although, it does work on submix "child" tracks (just not the "parent" submix track).

Greg


Alright. ;P

But you will implement it in the future, right?
Or its complicated?

I'm very happy with your products!
I don't know why people have to use other software's, just because its an "industry standard"...

Anyways, thank you!

DG

_________________
Y NO LIKE MUSIC!!!!!!!!!??? :@

My TDL samples
My youtube channel!

DG


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: pueblobob and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: