Acoustica - Software should be easy to use

Control Surface

Support and feedback for Acoustica's Mixcraft audio mixing software.

Moderators: Acoustica Greg, Acoustica Chris, Acoustica Eric, Acoustica Dan

rbeach
Posts: 145
Joined: Fri Jan 28, 2011 3:13 pm
Contact:

Control Surface

Postby rbeach » Wed Jan 23, 2013 12:20 pm

Setting up a Korg nanoKONTROL2. I can get track 1 slider and functions (pan, mute etc) assigned, and a slider for Master vol., but can I get other sliders assigned as well. Or is it just one slider / track at a time?
Mx6 Pro, Core i7, 8gig ram, Win7/64 OS, PreSonus AudioBox 1818VSL interface

User avatar
trevlyns
Posts: 2119
Joined: Sun May 06, 2012 1:59 am
Location: Essex, UK

Re: Control Surface

Postby trevlyns » Wed Jan 23, 2013 2:15 pm

Hi!

Yep, one track at a time at the moment. Lots of feature requests for this and will probably come out with Mixcraft 7 in about a year.

Use it for all your FX contols too.
Keep on trackin'

Trevor

My music is here

Official OFC™ Member

Win 7 pro 64 bit; MX7 Pro; Intel quad core i-5; 3.0 GHz; 16 GB RAM
I started out with nothing - and still have most of it left! - Seasick Steve

Raidx
Posts: 119
Joined: Wed Dec 08, 2010 4:45 pm

Re: Control Surface

Postby Raidx » Wed Jan 23, 2013 3:19 pm

Yes it is (sadly). You can only control one track at a time

it is on the feature wishlist for Mixcraft 7 (give it at least 1year to come out)

rbeach
Posts: 145
Joined: Fri Jan 28, 2011 3:13 pm
Contact:

Re: Control Surface

Postby rbeach » Wed Jan 23, 2013 3:22 pm

Thanks to all, that's what I thought might be going on. Well where is 7!!! haha
Mx6 Pro, Core i7, 8gig ram, Win7/64 OS, PreSonus AudioBox 1818VSL interface


Return to “Mixcraft”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 7 guests