It is currently Wed Jul 30, 2014 6:08 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Feb 06, 2013 6:53 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 06, 2013 6:38 pm
Posts: 1
Hi,
I am running windows 8 and new to this software, having a few problems recording. I cant seem to get latency right, the previously recorded tracks are faster than the new tracks I am trying to record. It is impossible to play on time like this. I am new to recording with my computer and I am getting very frustrated trying to get more than the 2 original tracks on that I record initially. I have tried moving the settings up and down neither seems to effect this in a positive way. Any suggestions would be greatly appreciated!
Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 06, 2013 10:10 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Mar 22, 2006 4:30 pm
Posts: 5349
Location: Michigan, USA
Send a support request to http://support.acoustica.com

_________________
Acoustica Support
All my music is made with Mixcraft!
Eric at Mixcraftlive
Eric On Facebook
Eric On Soundcloud
Eric On Reverbnation
Eric On A Giant chair ;-)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: