Acoustica - Software should be easy to use

Keep getting error messages rendering videos

Support and feedback for Acoustica's Mixcraft audio mixing software.

Moderators: Acoustica Greg, Acoustica Chris, Acoustica Eric, Acoustica Dan

NitroGhost
Posts: 4
Joined: Tue Jan 22, 2013 10:43 pm

Keep getting error messages rendering videos

Postby NitroGhost » Wed Mar 20, 2013 6:42 pm

I'm trying to render a quick 40 second video on mixcraft but I keep running into the same error message. I have used mixcraft before to make a quick video and have never ran into such problems then, but it just does not want to work at all. It fluctuates on when it shows the error, whether it is 10% rendered or 90% rendered, it shows the same error message. I have tried to render the video in AVI format, but it never renders the video properly, but when using the WMV format, that is when the error message shows. I don't know what to do about this problem so I am looking for help.

Thanks

Nitro Ghost
Attachments
Error Message.png
Error Message Shown
Error Message.png (82.71 KiB) Viewed 275 times

User avatar
SoundSquire
Posts: 302
Joined: Thu Oct 11, 2012 2:20 pm
Location: Atlanta, Georgia

Re: Keep getting error messages rendering videos

Postby SoundSquire » Wed Mar 20, 2013 8:09 pm

Mixcraft will automatically open the rendered video for viewing in WMP (windows media player). If you try to render again with the same file name while that video is still open for viewing you will get that error. Be sure to close WMP before trying that next render with the same file name or change the file name to video2, video3 etc on the subsequent renders.

Hope this helps. :)


Return to “Mixcraft”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests