It is currently Fri Aug 22, 2014 4:44 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Mar 21, 2013 5:49 am 
Offline

Joined: Wed Mar 07, 2007 7:00 pm
Posts: 1619
Location: near Music City,USA
for some reason all of a sudden this morning when I started up to mix some things I'm not getting the stereo panning I put in before.
it shows the panning on the tracks but it's not panning it when in asio on the c400 so i went to WAVE & there it is. :?:

I didn't change anything & tried on 2 different sets of phones.
any ideas?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 21, 2013 10:42 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Oct 11, 2012 2:20 pm
Posts: 301
Location: Atlanta, Georgia
Make sure your returns in the C400 control panel are panned hard left and hard right.
Hope this helps. :)

Attachment:
c400-retuns.jpg
c400-retuns.jpg [ 49.97 KiB | Viewed 248 times ]

_________________
All the best,
Sam

SoundClound
Mixcraft Live
YouTube


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 21, 2013 3:55 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 07, 2007 7:00 pm
Posts: 1619
Location: near Music City,USA
that's weird. I didn't change it but it was straight up middle for all 3.
oh well, I changed it to like the screen capture & saved the setting. :wink:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron