Acoustica - Software should be easy to use

Korg M1 Legacy VST (anyone using it with MC6?)

Use this topic to discuss VST and DirectX plugins for Mixcraft, Spin It Again or Beatcraft.

Moderators: Acoustica Chris, Acoustica Eric

squeakie
Posts: 131
Joined: Wed Apr 17, 2013 10:30 am

Korg M1 Legacy VST (anyone using it with MC6?)

Postby squeakie » Mon May 27, 2013 8:54 pm

Anyone here using the Korg Legacy M1 VST with Mixcraft, and if so does it get along with Mixcraft 6? I used to own the real M1 back in the day (miss it a great deal too). This M1 VST from Korg is only $50.00 too! That's an amazing way to get (as close as possible) to that old classic on the cheap.

I just don't want to drop 50 bones on this VST to find it conflicts with MC6. Unfortunately I don't think there is a "trial version" for this software either.

Thanks
Roland Juno-Di, Roland RS-70, M-Audio Venom, M-Audio Axiom Pro-61, Yamaha PSR-S700, Behringer Desktop Studio Monitors, Beat Thang Virtual, Mixcraft 6, Power Tracks Pro 2013, Dimension Le, Gateway 2.60 GHz Processor (Dual Core), 4 GIGS RAM, 64 Bit.

Vibrant Audio
Posts: 979
Joined: Wed Jul 11, 2007 2:24 pm

Re: Korg M1 Legacy VST (anyone using it with MC6?)

Postby Vibrant Audio » Wed Jun 26, 2013 5:13 pm

It works in Mixcraft 6, no problem.
*Vibrant Audio*

squeakie
Posts: 131
Joined: Wed Apr 17, 2013 10:30 am

Re: Korg M1 Legacy VST (anyone using it with MC6?)

Postby squeakie » Fri Jun 28, 2013 3:51 pm

Thanks!
Roland Juno-Di, Roland RS-70, M-Audio Venom, M-Audio Axiom Pro-61, Yamaha PSR-S700, Behringer Desktop Studio Monitors, Beat Thang Virtual, Mixcraft 6, Power Tracks Pro 2013, Dimension Le, Gateway 2.60 GHz Processor (Dual Core), 4 GIGS RAM, 64 Bit.


Return to “Plugins, Plugins, Plugins!”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest