Acoustica - Software should be easy to use

Rewire Mixdown failure.

Support and feedback for Acoustica's Mixcraft audio mixing software.

Moderators: Acoustica Chris, Acoustica Eric, Acoustica Dan, Acoustica Greg

Jonafide3
Posts: 2
Joined: Tue Apr 02, 2013 7:23 pm

Rewire Mixdown failure.

Postby Jonafide3 » Wed Jun 12, 2013 7:43 pm

I've been rewiring Fruity Loops Studio 10 into Mixcraft. The instruments that I chose to use in the Fruity Loops project that I am rewiring into Mixcraft are saved under a project file that works fine and plays correctly in my Mixcraft project. However, when I try to mixdown my Mixcraft track to a WAV or MP3 or any type of soundfile, the Fruity Loops project changes to a new FL project with the default set of rewire instruments. They still show up in my mixed WAV but they're the wrong instruments. Any ideas why it won't mixdown the saved project?

Acoustica Greg
Posts: 13222
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Re: Rewire Mixdown failure.

Postby Acoustica Greg » Thu Jun 13, 2013 9:55 am

Hi,

Let me see if I understand the problem. If you play the project in Mixcraft, does it sound correct, including the ReWire track?

Are you using Mixcraft 6.1 build 213? If not, try updating (choose "check for updates" from the Help menu) and see if that corrects the problem.

Greg


Return to “Mixcraft”

Who is online

Users browsing this forum: freightgod, Google [Bot], Yahoo [Bot] and 1 guest