It is currently Thu Dec 18, 2014 2:27 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: 6000 loops work in v5?
PostPosted: Fri Oct 18, 2013 9:00 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 10, 2010 4:19 pm
Posts: 29
Location: Colorado
Can't seem to find this answer.
I'm in the middle of producing 12 songs and really can't be learning a new interface at the moment.
I'm using v5 and wanted to d/l the 6000 music loops from v6.
Possible?
Link?
Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 18, 2013 9:15 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Posts: 12102
Location: California
Hi,

We don't have a separate download for the 6000 loops. You have a lot of them in Mixcraft 5 already. I suppose you could install Mixcraft 6, and then load them from the Mixcraft 6 loop folder into Mixcraft 5.
It doesn't hurt anything to have both versions installed at the same time.

If you already own Mixcraft 5, it only costs $20 to upgrade to Mixcraft 6, and the learning curve is not that steep. :wink:


Greg


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: