It is currently Fri Dec 19, 2014 11:32 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jan 31, 2014 4:54 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 30, 2014 11:48 pm
Posts: 4
Currently, when I attempt to mixdown my sessions to a WAV file, the Classic Reverb effect crashes. It seems to happen in more than one session, and as well only happens when I mixdown to WAV.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 31, 2014 6:59 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Dec 12, 2012 12:23 pm
Posts: 2101
Location: San Antonio, TX
What settings are you using? Try mixdown to 44100, 16 bit.

_________________
Tom
Mixcraft Live , Soundcloud

Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 31, 2014 10:51 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 30, 2014 11:48 pm
Posts: 4
Alright it appears to be working after mixing down to that quality; I've been mixing down on the "Super Hi-fi" setting which would be 192000, 24bit /)_-
Mixing down at 96000, 16bit seems to work too, so I guess I'll be using that.
Still wondering why it crashed the plugins, too high quality I guess?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Feb 01, 2014 12:16 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Dec 12, 2012 12:23 pm
Posts: 2101
Location: San Antonio, TX
Yep! Some of the plugins can,t handle being mixed down to high settings. Most mix downs sound fine at 44100, 16 or 24 bit. Higher is good for streaming, around 96000.

_________________
Tom
Mixcraft Live , Soundcloud

Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] and 17 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: