Page 1 of 1

Does Omnisampler actually sample?

Posted: Thu Aug 09, 2018 4:33 am
by Telstar5
Say I want to record a sample snippet from somewhere .. Does Omni sampler actually record or should I record the sample into Mixcraft as audio?

Re: Does Omnisampler actually sample?

Posted: Sat Aug 11, 2018 7:41 am
by Mark Bliss
Hi,
Heads up. You would likely get better results posting Mixcraft related questions in the Mixcraft forum instead of the Beatcraft forum.

Re: Does Omnisampler actually sample?

Posted: Mon Aug 13, 2018 7:52 am
by Acoustica Greg
Telstar5 wrote:Say I want to record a sample snippet from somewhere .. Does Omni sampler actually record or should I record the sample into Mixcraft as audio?


Hi,

Omnisampler doesn't record, so you'd just record something normally, trim it the way you want it, and then use that in Omnisampler. There are also a bunch of samples in Mixcraft's library that you can use (change the library setting to Samples).

Greg