Acoustica - Software should be easy to use

BUG: Start marker inserted at the wrong place in clip with variable tempo

Support and feedback for Acoustica's Mixcraft audio mixing software.

Moderators: Acoustica Dan, Acoustica Greg, Acoustica Chris, Acoustica Eric

sixstorm1
Posts: 19
Joined: Sat Jan 12, 2019 11:08 am

BUG: Start marker inserted at the wrong place in clip with variable tempo

Postby sixstorm1 » Sun Jan 13, 2019 5:28 pm

In the sound tab with a clip selected that has some variable tempo markers within in, when clicking "Set as Start Time", the marker is inserted at the wrong place, even if snapping is disabled in both the clip timeline and the main timeline.

That makes 3 bugs all related to tempo markers. They seem to introduce many bugs all over the product, it needs to be worked on.

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 19022
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Re: BUG: Start marker inserted at the wrong place in clip with variable tempo

Postby Acoustica Greg » Mon Jan 14, 2019 5:57 pm

Hi,

Please send us a project file so we can try to duplicate this problem.

Greg
Mixcraft 8 - The Musician's DAW
Give it a try here: http://acoustica.com/mixcraft/
Check out our Mixcraft University video tutorials.

sixstorm1
Posts: 19
Joined: Sat Jan 12, 2019 11:08 am

Re: BUG: Start marker inserted at the wrong place in clip with variable tempo

Postby sixstorm1 » Mon Jan 14, 2019 6:24 pm

Thank you, I will post a small project to reproduce the problem at the beggining of next week as I am in a rush right now


Return to “Mixcraft”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], milesh and 18 guests