Search found 3651 matches

by outteh
Wed Mar 13, 2013 9:11 am
Forum: Mixcraft
Topic: Challenge: Publish an example of your work in a month!
Replies: 168
Views: 64501

Re: Challenge: Publish an example of your work in a month!

Thanks. I finally have some feedback on my efforts! :D :D :D :D :D
by outteh
Wed Mar 13, 2013 9:07 am
Forum: Mixcraft
Topic: PC and Laptop Setup for Best Performance With Mixcraft
Replies: 2
Views: 2486

Re: PC and Laptop Setup for Best Performance With Mixcraft

Thanks. I wasn't sure if this was something new or I just stumbled on a Windows "defect". Also, keep in mind the audio will output from your audio interface. You won't be able to use the on-board sound card or speakers for audio out. This is prorbaly OK anyway because I have always sent my audio out...
by outteh
Wed Mar 13, 2013 8:52 am
Forum: Mixcraft
Topic: Challenge: Publish an example of your work in a month!
Replies: 168
Views: 64501

Re: Challenge: Publish an example of your work in a month!

I have been posting to Mixcraft Live under the artist T-Guitar. Several songs there that I used MIDI and live guitar, bass and vocal. One song Lost In Los Cabos is a compliation of sound loops that come with Mixcraft. This was my first effort in Mixcraft. By the way Trevor, I am also taking the Berk...
by outteh
Wed Mar 13, 2013 8:45 am
Forum: Mixcraft
Topic: PC and Laptop Setup for Best Performance With Mixcraft
Replies: 2
Views: 2486

PC and Laptop Setup for Best Performance With Mixcraft

I have a laptop with Win 7 64 bit operating system. It has an Intel I7 Quad core processor, 16 MB of Ram and a Solid sate Drive (SSD). I have the Mixcraft 6 Pro DAW and an external M-Audio C600 audio interface. I have been experimenting with the audio interface setup and found something interesting....
by outteh
Wed Dec 12, 2012 3:02 pm
Forum: Mixcraft
Topic: Virtual Instrment tracks lose setting and do not play back
Replies: 3
Views: 2399

Re: Virtual Instrment tracks lose setting and do not play ba

I checked and did not see any notations for program or bank changes, however, I did turn all controllers off and I will give it a try.
by outteh
Wed Dec 12, 2012 12:51 pm
Forum: Mixcraft
Topic: Virtual Instrment tracks lose setting and do not play back
Replies: 3
Views: 2399

Virtual Instrment tracks lose setting and do not play back

I load up several midi tracks and when I record an audio track the midi tracks lose their virtual instrument settings and I get no sound. The recorded track plays back fine. I go to each midi track and reset the virtual instrument (select a new one and set it back to the old one) and the sound plays...