Pianissimo in Studio One 4

Support and feedback for Pianissimo virtual grand piano software

Moderators: Acoustica Chris, Acoustica Eric

Post Reply
Sus
Posts: 7
Joined: Tue Aug 26, 2014 1:10 pm

Pianissimo in Studio One 4

Post by Sus » Wed Jan 08, 2020 12:46 am

Hi, I would like to run Pianissimo in my new DAW Presonus Studio One 4. I install it just as all other VST stuff but it doesn't appear in Studio One... Please help.

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 20437
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Re: Pianissimo in Studio One 4

Post by Acoustica Greg » Wed Jan 08, 2020 11:45 am

Hi,

Can Studio One run 32-bit plugins? Pianissimo is a 32-bit plugin, unless you've got the 64-bit Mixcraft version installed. If you do have that installed, it would just be a matter of setting Studio One to search the VST folder where 64-bit Pianissimo is, probably:

C:\Program Files\Acoustica Mixcraft 9\VST\Pro Studio

Greg
Mixcraft - The Musician's DAW
Give it a try here: http://acoustica.com/mixcraft/
Check out our Mixcraft University video tutorials.

Post Reply