The deja vu progress problem

This forum is for use by the beta testing team. Team members can use it to discuss testing issues and help squash those elusive bugs.

NOTE: this forum is for beta software only. This is not a support forum for released software.

Moderators: Acoustica Chris, Acoustica Eric

Post Reply
User avatar
Ian Craig
Posts: 950
Joined: Sun Jan 22, 2017 7:15 pm
Location: Belfast, Northern Ireland, UK
Contact:

The deja vu progress problem

Post by Ian Craig » Fri Nov 06, 2020 7:48 pm

The deja vu progress problem, when it jumps back to the start instead (PS Build 468, 64 bit)
https://youtu.be/qoZz6PkN1F0
Mixcraft 8 Pro Studio (64bit)
AMD Ryzen 8 Core 3.0 GHz,
2TB SSD etc, 40GB RAM,
Windows 10 Professional
Focusrite Scarlett 2i2 (Audio Interface)

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 22079
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Re: The deja vu progress problem

Post by Acoustica Greg » Tue Nov 10, 2020 11:45 am

Hi,

What do your interface settings look like?

Interface preferences
Interface preferences
autoscrollduringplayback.png (16.06 KiB) Viewed 4081 times


Greg
Mixcraft - The Musician's DAW
Check out our Mixcraft University 101 video tutorials.

User avatar
Ian Craig
Posts: 950
Joined: Sun Jan 22, 2017 7:15 pm
Location: Belfast, Northern Ireland, UK
Contact:

Re: The deja vu progress problem

Post by Ian Craig » Wed Nov 11, 2020 4:38 am

It resolved itself Greg, I don't know what caused it. I've marked it resolved on the bug site.
For your reference, my settings are set as per the image though there may be another problem that I've been noticing for quite a while where the relocate back to start function isn't working as it used to. Has it's function changed since version 8 ?
2020-11-11 11_23_07-Mixcraft Preferences.jpg
2020-11-11 11_23_07-Mixcraft Preferences.jpg (178.24 KiB) Viewed 4072 times
Mixcraft 8 Pro Studio (64bit)
AMD Ryzen 8 Core 3.0 GHz,
2TB SSD etc, 40GB RAM,
Windows 10 Professional
Focusrite Scarlett 2i2 (Audio Interface)

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 22079
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Re: The deja vu progress problem

Post by Acoustica Greg » Wed Nov 11, 2020 10:04 am

Hi,

No, it hasn't changed as far as I know. I see that you had the auto-rewind option selected (while I didn't), so maybe that had something to do with it?

Greg
Mixcraft - The Musician's DAW
Check out our Mixcraft University 101 video tutorials.

User avatar
Ian Craig
Posts: 950
Joined: Sun Jan 22, 2017 7:15 pm
Location: Belfast, Northern Ireland, UK
Contact:

Re: The deja vu progress problem

Post by Ian Craig » Thu Nov 12, 2020 2:19 am

Hi,

No that was my point, I always have it set but it doesn't usually work these days i.e. it stops but doesn't go back to the start, like it should
Mixcraft 8 Pro Studio (64bit)
AMD Ryzen 8 Core 3.0 GHz,
2TB SSD etc, 40GB RAM,
Windows 10 Professional
Focusrite Scarlett 2i2 (Audio Interface)

Post Reply