Installation Crashes out 2

This forum is for use by the beta testing team. Team members can use it to discuss testing issues and help squash those elusive bugs.

NOTE: this forum is for beta software only. This is not a support forum for released software.

Moderators: Acoustica Chris, Acoustica Eric

Locked
capant
Posts: 2
Joined: Sat Dec 05, 2009 9:49 am

Installation Crashes out 2

Post by capant » Sat Dec 05, 2009 9:58 am

Hi!

Real excited about the new Mixcraft 5!

However I can't install the beta, it crashes out when creating files with a messgae that a temporary file has stopped working! The name of the file changes with each attempt to install. I am running Windows Vista Home premium on a Acer laptop with AMD Turion 2 Ultra CPU and 4 GB of Ram.

I have tried various options in compatability mode and running Administrator rights etc but no luck.

Any help much appreciated!

:roll:

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 21967
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Post by Acoustica Greg » Sat Dec 05, 2009 10:14 am

That's happening to everybody. The beta team will post a new build ASAP.

cataloger1
Posts: 1
Joined: Sat Dec 05, 2009 7:37 am

Post by cataloger1 » Sat Dec 05, 2009 12:34 pm

Acoustica Greg wrote:That's happening to everybody. The beta team will post a new build ASAP.
Great! I hope it will be soon. I can't wait to try out this beta, but first I need a working installer! LOL!

With peace,

Henry

Vibrant Audio
Posts: 981
Joined: Wed Jul 11, 2007 2:24 pm

Post by Vibrant Audio » Sat Dec 05, 2009 12:44 pm

In an earlier post...
MVH wrote:You can run MC5 anyway, straight from the C:\Program Files\Acoustica Mixcraft 5\mixcraft5.exe

Instruments are missing, but anyway you can get a glimpse on MC5 :)
So in explorer go to C:\Program Files\Acoustica Mixcraft 5\mixcraft5.exe and double-click to run MC5.
*Vibrant Audio*

fogdan
Posts: 1
Joined: Sat Dec 05, 2009 3:16 pm
Location: Colorado Springs, Co

Crash

Post by fogdan » Sat Dec 05, 2009 3:18 pm

Mine crashed also. Vista Home Pr.

Ant
Posts: 6
Joined: Sat Dec 05, 2009 3:52 pm
Location: ashland,ky.41101
Contact:

Crashes

Post by Ant » Sat Dec 05, 2009 4:05 pm

I tryed to installed Mixcraft-5 beta 119 and it crashed in the process with this error code: GLB690F.TMP has stopped working. I'm using vista home pre. OPS.I then tryed to download it to my desk top that worked ok.I clicked on properties and clicked run as an ADMIN.still wont install.So I opened up my program files and it was installed. you get me lol. I was able to open up and run Mixcraft-5 from my program files and also add a short cut to my desk top.Now I'll start playing with it. :lol:

Ant
Posts: 6
Joined: Sat Dec 05, 2009 3:52 pm
Location: ashland,ky.41101
Contact:

Re: Crash

Post by Ant » Sat Dec 05, 2009 4:11 pm

fogdan wrote:Mine crashed also. Vista Home Pr.
:lol: It may have installed. you can go to your program files and run it from there.

Ant
Posts: 6
Joined: Sat Dec 05, 2009 3:52 pm
Location: ashland,ky.41101
Contact:

Post by Ant » Sat Dec 05, 2009 6:14 pm

Guys I found out that I tried to install before the beta was released.I went back and re-downloaded and now it installed ok.
Ant with a Guitar! WOW!

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 21967
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Post by Acoustica Greg » Sat Dec 05, 2009 7:20 pm

Yup, we posted a new beta with a fix to the installer.

There might be another fix in there, too, related to video.

Ant
Posts: 6
Joined: Sat Dec 05, 2009 3:52 pm
Location: ashland,ky.41101
Contact:

Post by Ant » Sat Dec 05, 2009 7:44 pm

Greg
If I own mixcraft 3 and 4 do I need to pay full price for 5 ?
Last edited by Ant on Sun Dec 06, 2009 2:31 pm, edited 1 time in total.
Ant with a Guitar! WOW!

Ant
Posts: 6
Joined: Sat Dec 05, 2009 3:52 pm
Location: ashland,ky.41101
Contact:

Post by Ant » Sun Dec 06, 2009 10:16 am

Dear Beta Team,

Since this was the first beta, we expected some show stoppers...and there was one, in particular, that required another email to the entire team.

If you cannot even run Mixcraft 5 due to an error message "The application failed to start due to error code...blah blah", then you should download and copy the following file "acuvidtl.dll" into your Mixcraft folder.

ftp://ftp.acoustica.com/beta/mix5-fail- ... uvidtl.dll

It should replace the old version and Windows should ask if you are sure you want to replace the file. (If you are on Vista, it may ask several times...but that's Vista. ;-) )

Thanks for your help and we will get to your emails.

Best Regards,
-Joseph
Ant with a Guitar! WOW!

Locked