quantize audio drum loops

Support and feedback for Acoustica's Mixcraft audio mixing software.

Moderators: Acoustica Chris, Acoustica Eric, Acoustica Dan, Acoustica Greg

Post Reply
redrocket
Posts: 10
Joined: Fri Jun 11, 2010 4:04 pm

quantize audio drum loops

Post by redrocket » Wed Jun 27, 2012 9:16 am

Is it possible to quantize audio drum loops in mixcraft?

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 21776
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Re: quantize audio drum loops

Post by Acoustica Greg » Wed Jun 27, 2012 11:58 am

Hi,

No, we don't have an option to quantize audio, just MIDI. Thanks for the suggestion!

For product update news, click "Like" on Mixcraft's Facebook page or sign up for the Acoustica Newsletter.

Greg

Post Reply