alien 303 issue

Support and feedback for Acoustica's Mixcraft audio mixing software.

Moderators: Acoustica Chris, Acoustica Eric, Acoustica Dan, Acoustica Greg

Post Reply
benhal9
Posts: 235
Joined: Sat Oct 27, 2012 3:18 pm
Location: Virginia Mn

alien 303 issue

Post by benhal9 » Mon Jan 07, 2013 11:40 am

anyone notice a problem with this crashing after last update? love this vsti but now it keeps crashing on me.

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 20623
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Re: alien 303 issue

Post by Acoustica Greg » Mon Jan 07, 2013 12:03 pm

Hi,

Are you using Mixcraft 6.1 build 204? If not, try updating to the the latest version of Mixcraft.

If it's happening with build 204, under what circumstances does it happen?

Greg

benhal9
Posts: 235
Joined: Sat Oct 27, 2012 3:18 pm
Location: Virginia Mn

Re: alien 303 issue

Post by benhal9 » Mon Jan 07, 2013 5:04 pm

Acoustica Greg wrote:Hi,

Are you using Mixcraft 6.1 build 204? If not, try updating to the the latest version of Mixcraft.

If it's happening with build 204, under what circumstances does it happen?

Greg
yes, under build 204. I got the update a couple days before. I never had problems with it before. It is possible that when I added the shred amp track it bodged it somehow. So I moved the two 303 tracks to the first two tracks and the vsti still crashed. I did not change any settings before or after they crashed. I am using windows 7 32 bit, 4 gigs of ram, quad core 3.7 cpu, and onboard ATI audio.

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 20623
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Re: alien 303 issue

Post by Acoustica Greg » Mon Jan 07, 2013 5:07 pm

Hi,

Reproduce the problem one more time, then close out Mixcraft and send us your mixcraft-log.txt file, which is located in this folder:

%appdata%\Acoustica\Mixcraft

Another way to find it is to click on the Windows Start Menu, select All Programs, then Acoustica Mixcraft 6 (or 5) and finally Logs. Submit an Acoustica

Support Request
and attach the log file along with a brief description of the problem.

Here's a short video: Mixcraft Mini-Tip: How To Find Your Mixcraft Log File

Greg

benhal9
Posts: 235
Joined: Sat Oct 27, 2012 3:18 pm
Location: Virginia Mn

Re: alien 303 issue

Post by benhal9 » Mon Jan 07, 2013 5:53 pm

I will on the next project if I can reproduce it. I pulled the 303 tracks and am using one of the other stock synths now.

UilleannB
Posts: 164
Joined: Mon May 14, 2012 1:55 pm
Contact:

Re: alien 303 issue

Post by UilleannB » Mon Jan 07, 2013 6:54 pm

This probably won't help much, but I tried it just now (installed the latest update a few days ago), and at least for me it works fine. So not a general issue ...

benhal9
Posts: 235
Joined: Sat Oct 27, 2012 3:18 pm
Location: Virginia Mn

Re: alien 303 issue

Post by benhal9 » Tue Jan 08, 2013 4:16 am

UilleannB wrote:This probably won't help much, but I tried it just now (installed the latest update a few days ago), and at least for me it works fine. So not a general issue ...
good to know... I may just have a freak thinger going on.

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 20623
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Re: alien 303 issue

Post by Acoustica Greg » Tue Jan 08, 2013 4:26 pm

Hi,

Yeah, we're not seeing any problems with Alien 303 virtual instrument in build 204.

Greg

benhal9
Posts: 235
Joined: Sat Oct 27, 2012 3:18 pm
Location: Virginia Mn

Re: alien 303 issue

Post by benhal9 » Wed Jan 09, 2013 4:54 pm

Acoustica Greg wrote:Hi,

Yeah, we're not seeing any problems with Alien 303 virtual instrument in build 204.

Greg
Appreciate that, Greg. I started a new project and can't duplicate it. Just an odd glitch in that project I guess.

Post Reply