Don't look now...

Support and feedback for Acoustica's Mixcraft audio mixing software.

Moderators: Acoustica Chris, Acoustica Eric, Acoustica Dan, Acoustica Greg

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 20665
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Don't look now...

Post by Acoustica Greg » Fri Aug 01, 2014 9:45 am

...but it's another sneak peek.

Image

Brian S
Posts: 97
Joined: Tue Jan 14, 2014 4:21 pm

Re: Don't look now...

Post by Brian S » Fri Aug 01, 2014 10:22 am

Can we get an interface option to remove the darker, smaller bar at the top of each waveform / midi and instead use the entire track height for the waveform?

User avatar
fredfish
Posts: 1365
Joined: Sun May 23, 2010 12:57 pm
Location: Colchester, Essex, UK

Re: Don't look now...

Post by fredfish » Fri Aug 01, 2014 10:59 am

"Don't look now..."

Damn...... I looked!!!

Cheers

John

Vibrant Audio
Posts: 981
Joined: Wed Jul 11, 2007 2:24 pm

Re: Don't look now...

Post by Vibrant Audio » Fri Aug 01, 2014 11:23 am

Brian S wrote:Can we get an interface option to remove the darker, smaller bar at the top of each waveform / midi and instead use the entire track height for the waveform?
+1

Just have the clip name displayed directly on top of the clip rather than in its' own area - like many other DAW's.

Would have to develop a way to include the individual clip muting, looping, and playback functions on a track.
*Vibrant Audio*

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 20665
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Re: Don't look now...

Post by Acoustica Greg » Fri Aug 01, 2014 11:38 am

The other thing about that little bar is that it acts as a handle to grab a clip without setting a pivot point or starting a selection.

So, there'd be some things to work out, but thanks for the suggestion!

Vibrant Audio
Posts: 981
Joined: Wed Jul 11, 2007 2:24 pm

Re: Don't look now...

Post by Vibrant Audio » Fri Aug 01, 2014 1:12 pm

Acoustica Greg wrote:The other thing about that little bar is that it acts as a handle to grab a clip without setting a pivot point or starting a selection.

So, there'd be some things to work out, but thanks for the suggestion!
The way I've seen it handled is the pointer can be changed in the track area to edit, select, etc. just like it is now in the sound tab in Mixcraft.
*Vibrant Audio*

gypsy101
Posts: 2322
Joined: Wed Mar 07, 2007 7:00 pm
Location: near Music City,USA

Re: Don't look now...

Post by gypsy101 » Fri Aug 01, 2014 1:13 pm

how about the mixer view,let's see it again.

mick
Posts: 1496
Joined: Thu Dec 06, 2012 10:33 am

Re: Don't look now...

Post by mick » Fri Aug 01, 2014 4:02 pm

BrianS Wrote
Can we get an interface option to remove the darker, smaller bar at the top of each waveform / midi and instead use the entire track height for the waveform?
How about.. modify the darker bar/handle/colour to be a transparent overlay along the top half of the track?

User avatar
Starship Krupa
Posts: 696
Joined: Mon Jun 23, 2014 3:05 am
Location: California

Re: Don't look now...

Post by Starship Krupa » Fri Aug 01, 2014 4:28 pm

Woo-hoo!

So excited to see hints of more extensive audio editing options. Also "performance" mode? Global FX mute? Nice!

P.S. See if they can get you a reg code. I think if you find a couple of bugs they give you one for free. :D
P.P.S. I really hope my beta tester application gets approved. Can't wait to get my hands on this.
-Erik
___________
3.4 GHz i7-3770, 16G RAM, Win 10 64-bit, ATi Radeon HD 5770
2X PreSonus Firepods, Event 20/20's, Alesis Monitor Ones, Alesis Point Sevens
Mixcraft Pro Studio 8.5, Cakewalk by BandLab

User avatar
Studio 919
Posts: 290
Joined: Fri Aug 19, 2011 8:54 am
Location: Middle Georgia, USA

Re: Don't look now...

Post by Studio 919 » Fri Aug 01, 2014 5:25 pm

Brian S wrote:Can we get an interface option to remove the darker, smaller bar at the top of each waveform / midi and instead use the entire track height for the waveform?
+1

Good idea.

Barry
No matter where you go, there you are.

Image

Vibrant Audio
Posts: 981
Joined: Wed Jul 11, 2007 2:24 pm

Re: Don't look now...

Post by Vibrant Audio » Fri Aug 01, 2014 7:41 pm

mick wrote:How about.. modify the darker bar/handle/colour to be a transparent overlay along the top half of the track?
That would do it! :D
*Vibrant Audio*

gypsy101
Posts: 2322
Joined: Wed Mar 07, 2007 7:00 pm
Location: near Music City,USA

Re: Don't look now...

Post by gypsy101 » Sat Aug 02, 2014 12:42 am

I hope those Flying V icons are just temporary or you might alienate the un-metal crowd. :lol:

User avatar
trevlyns
Posts: 2498
Joined: Sun May 06, 2012 1:59 am
Location: Wiltshire, UK
Contact:

Re: Don't look now...

Post by trevlyns » Sat Aug 02, 2014 3:56 am

You're on build 222 already?? :shock:
Keep on trackin'

Trevor

Website
Soundcloud
FaceBook

Official OFC™ Founding Member

Win 10 64 bit; MX8 Pro; Intel quad core i-5; 3.0 GHz; 16 GB RAM
I started out with nothing - and still have most of it left! - Seasick Steve

mick
Posts: 1496
Joined: Thu Dec 06, 2012 10:33 am

Re: Don't look now...

Post by mick » Sat Aug 02, 2014 1:17 pm

Didn't notice before but it looks like the B3 has had some work with the addition of a "soulful" preset.
The slide guitar sounds interesting too . . . doy'ing...doy'ing...doy'ing. :D

User avatar
Mark Bliss
Posts: 6692
Joined: Fri Jan 20, 2012 3:59 pm
Location: Out there

Re: Don't look now...

Post by Mark Bliss » Sat Aug 02, 2014 8:54 pm

When I click on the register button, nothing happens......... 8)
Stay in tune, Mark

My SOUNDCLOUD Page

Post Reply