Using Mixcraft VST'S

Support and feedback for Acoustica's Mixcraft audio mixing software.

Moderators: Acoustica Chris, Acoustica Eric, Acoustica Dan, Acoustica Greg

Post Reply
geobee
Posts: 280
Joined: Wed Feb 22, 2012 12:27 am
Location: Australia

Using Mixcraft VST'S

Post by geobee » Fri Mar 22, 2019 1:17 pm

Hi all, probably a very basic ask for many of you, but is it possible to use more than one VST at a time, as long as they are on different midi channels driven by an external keyboard controller? My Yamaha sends midi drums out on channel 10, and bass on 11. Would it be possible to use say, studio drums, and also a bass vst at the same time? Many thanks. Geoff

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 20614
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Re: Using Mixcraft VST'S

Post by Acoustica Greg » Fri Mar 22, 2019 1:56 pm

Hi,

Yes, you can arm tracks for certain MIDI channels or for certain MIDI devices. Just click on the little arrow next to the Arm button on a virtual instrument track.

Greg
Mixcraft - The Musician's DAW
Give it a try here: http://acoustica.com/mixcraft/
Check out our Mixcraft University video tutorials.

Post Reply