kontakt question

Support and feedback for Acoustica's Mixcraft audio mixing software.

Moderators: Acoustica Chris, Acoustica Eric, Acoustica Dan, Acoustica Greg

Post Reply
clavguy
Posts: 1020
Joined: Wed Sep 22, 2010 8:34 pm
Location: Pembroke, NH

kontakt question

Post by clavguy » Fri Apr 03, 2020 3:15 pm

HI Gang
Can Kontakt 5 and 6 both live and get along in the same computer?

Cheers and let's all be safe
Pierre
Image

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 20911
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Re: kontakt question

Post by Acoustica Greg » Fri Apr 03, 2020 3:27 pm

Hi,

I've never tried it. It seems like it should work, but that might be a question for Native Instruments.

Greg
Mixcraft - The Musician's DAW
Give it a try here: http://acoustica.com/mixcraft/
Check out our Mixcraft University video tutorials.

heks
Posts: 25
Joined: Sat Sep 29, 2018 4:05 pm

Re: kontakt question

Post by heks » Fri Apr 03, 2020 3:30 pm

Both 5 and 6 live together ok. Only problem I have is older tracks seem to always "find" v5 when I wanted to progress and use V6. I have removed V5 just for that reason not for any other compatibility reasons.

kitekrazy
Posts: 30
Joined: Sat Aug 06, 2016 1:04 pm

Re: kontakt question

Post by kitekrazy » Fri Apr 03, 2020 8:45 pm

Yes they can and go by different names. Kontakt 6 is called Kontakt, 5 is called Kontakt 5. I keep both because I have two older machines that have older Komplete with Kontakt 5.

I have batch save and compress using K5 so my other machines can use those libraries.

Post Reply