Error loading sound

Support and feedback for Acoustica MP3 Audio Mixer.

Moderators: Acoustica Chris, Acoustica Eric, Acoustica Dan, Acoustica Greg

Post Reply
firstfree
Posts: 2
Joined: Wed Feb 25, 2009 4:07 pm

Error loading sound

Post by firstfree » Wed Feb 25, 2009 4:10 pm

One of my users cannot get a sound to load, at about 90% the program closes with a fatal error.

Help?

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 21640
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Post by Acoustica Greg » Mon Mar 02, 2009 4:51 pm

Hi,

Go into preferences and change the temporary files folder.

Greg

dslittle
Posts: 4
Joined: Wed Mar 11, 2009 6:25 am

Post by dslittle » Wed Mar 11, 2009 6:34 am

I am getting the same error. It just stops working when the sound is finishing loading. If it is the temp folder, uh, what temp folder? What and where do I change it to?

firstfree
Posts: 2
Joined: Wed Feb 25, 2009 4:07 pm

Post by firstfree » Wed Mar 11, 2009 6:46 am

That worked, thanks!!

dslittle
Posts: 4
Joined: Wed Mar 11, 2009 6:25 am

Post by dslittle » Wed Mar 11, 2009 7:08 am

Checked out a similar post (there are a lot of them!) and came up with the following solution: I created a seperate temp folder for just Acoustica files-- to be safe, I named the new folder C:\Acoustica Temp so if I want to clear the temp folder only Acoustica content is in it. The existing C:\temp folder has other applications logging files, I don't want to get them mixed up. As I have this running across several different user accounts for different applications, I put it in the root c:/ directory instead in the user account temp file the program creates.

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 21640
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Post by Acoustica Greg » Wed Mar 11, 2009 9:27 am

MP3 Audio Mixer is really old and we've stopped working on it. This problem is fixed in Mixcraft. For some reason, in MP3 Audio Mixer, it's possible to have an invalid temp folder and that's what causes the "load 90% and crash" problem. Just changing it to any valid folder fixes it.

Post Reply