Workflow First Impressions

This forum is for use by the beta testing team. Team members can use it to discuss testing issues and help squash those elusive bugs.

NOTE: this forum is for beta software only. This is not a support forum for released software.

Moderators: Acoustica Chris, Acoustica Eric

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 21126
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Re: Workflow First Impressions

Post by Acoustica Greg » Thu Nov 14, 2019 5:51 pm

Hi,

There's definitely something funny going on with the WAProduction plugins. I've filed a bug on that.

Greg
Mixcraft - The Musician's DAW
Give it a try here: http://acoustica.com/mixcraft/
Check out our Mixcraft University video tutorials.

User avatar
Ian Craig
Posts: 907
Joined: Sun Jan 22, 2017 7:15 pm
Location: Belfast, Northern Ireland, UK
Contact:

Re: Workflow First Impressions

Post by Ian Craig » Thu Nov 14, 2019 6:39 pm

HY-FX CM and HY-Delay4 are both only recognising the right input (build 430), they both work properly in MX8.

Both Thorn v1 & v2 vst3 will neither load or display properly. (if I click about a hundred times in the missing screen areas the full display appears, but the sound does not). see screenshots
2019-11-15 01_24_38-Mixcraft 9 Recording Studio 64-Bit Build 430 - Untitled Project.mx9 _   ## Trial.jpg
2019-11-15 01_24_38-Mixcraft 9 Recording Studio 64-Bit Build 430 - Untitled Project.mx9 _ ## Trial.jpg (653.48 KiB) Viewed 361 times
2019-11-15 00_54_49-Mixcraft 9 Recording Studio 64-Bit Build 430 - Untitled Project.mx9 _   ## Trial.jpg
2019-11-15 00_54_49-Mixcraft 9 Recording Studio 64-Bit Build 430 - Untitled Project.mx9 _ ## Trial.jpg (910.4 KiB) Viewed 361 times
Mixcraft 9 Pro Studio Beta Testing Build 462 (64bit)
AMD Ryzen 8 Core 3.0 GHz,
2TB SSD etc, 40GB RAM,
Windows 10 Professional
Focusrite Scarlett 2i2 (Audio Interface)

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 21126
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Re: Workflow First Impressions

Post by Acoustica Greg » Wed Nov 20, 2019 3:41 pm

Hi,

I duplicated the problem with DS Thorn 1.2.1 (VST3). Although, I'll note that the graphics problem happens in Mixcraft 8 as well. The silence problem is definitely a bug.

I've also duplicated the problem with OP-xd (VST3). It produces sound in 8, but not in 9. The VST2 version is fine.

I can't duplicate the problem with TAL U-No-LX-V2 (VST3). I get sound from it, including the annoying demo version noise.

I didn't test the old version of Thorn, assuming that it's the same problem.

I've filed a couple of bug reports. Thank you for reporting this!

Greg
Mixcraft - The Musician's DAW
Give it a try here: http://acoustica.com/mixcraft/
Check out our Mixcraft University video tutorials.

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 21126
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Re: Workflow First Impressions

Post by Acoustica Greg » Thu Nov 21, 2019 10:12 am

Hi,

This is fixed in the upcoming build. We also fixed a similar problem with certain Voxengo effects (they were outputting only one channel).

Greg
Mixcraft - The Musician's DAW
Give it a try here: http://acoustica.com/mixcraft/
Check out our Mixcraft University video tutorials.

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 21126
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Re: Workflow First Impressions

Post by Acoustica Greg » Thu Nov 21, 2019 10:34 am

Hi,

And the next build also fixes a similar problem with some plugins from W.A. Production, like Mutant Reverb and Screamo.

Greg
Mixcraft - The Musician's DAW
Give it a try here: http://acoustica.com/mixcraft/
Check out our Mixcraft University video tutorials.

User avatar
Ian Craig
Posts: 907
Joined: Sun Jan 22, 2017 7:15 pm
Location: Belfast, Northern Ireland, UK
Contact:

Re: Workflow First Impressions

Post by Ian Craig » Thu Nov 21, 2019 3:10 pm

Great news. Thanks :)
Mixcraft 9 Pro Studio Beta Testing Build 462 (64bit)
AMD Ryzen 8 Core 3.0 GHz,
2TB SSD etc, 40GB RAM,
Windows 10 Professional
Focusrite Scarlett 2i2 (Audio Interface)

Post Reply