Melodyne Resizing in Sound Tab

Support and feedback for Acoustica's Mixcraft audio mixing software.

Moderators: Acoustica Chris, Acoustica Eric, Acoustica Dan, Acoustica Greg

Post Reply
NicNipp
Posts: 1
Joined: Fri Aug 14, 2020 2:26 pm

Melodyne Resizing in Sound Tab

Post by NicNipp » Fri Aug 14, 2020 2:38 pm

Hello! So I have been having an issue where when I try to load up Melodyne on an audio file in Mixcraft 9 through the sound tab (not as a VST), it scales Melodyne up and resizes it and zooms in so I cant see the entire Melodyne interface. Normally it wouldn't matter but it cuts off some of the essential buttons that I need to use like the metronome. Every time I open the Sound tab and go to Melodyne, it looks normal for a second and then zooms in and cuts off a decent sized portion of the interface.

If anyone has ran into the issue and has found a way to fix it, please let me know! I'm deep into my EP I am working on right now and don't want to have to buy a different auto-tune plugin! I love how Melodyne works and I would love to get this fixed.
Attachments
This is what it looks like when it zooms in
This is what it looks like when it zooms in
Melodyne.PNG (153.4 KiB) Viewed 339 times

jwarv
Posts: 335
Joined: Fri Oct 12, 2012 1:20 pm

Re: Melodyne Resizing in Sound Tab

Post by jwarv » Tue Aug 18, 2020 5:10 am

Just curious what happens when you undock and maximize it.

User avatar
Acoustica Greg
Posts: 21640
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Re: Melodyne Resizing in Sound Tab

Post by Acoustica Greg » Tue Aug 18, 2020 1:56 pm

Hi,

Click on the gray bar below the transport (where the metronome is) and drag it down to resize it.

Greg
Mixcraft - The Musician's DAW
Give it a try here: http://acoustica.com/mixcraft/
Check out our Mixcraft University video tutorials.

Post Reply