Melodyne not loading data

Discussions of VST and VST3 plugins for Mixcraft users.

Moderators: Acoustica Eric, rsaintjohn

Post Reply
chrisshort
Posts: 52
Joined: Thu Nov 23, 2017 8:50 am
Contact:

Melodyne not loading data

Post by chrisshort »

Mix v9 - Melodyne assistant - Attempted to load a recent project save 2 weeks ago. Warning - "Melodyne can't locate data". Go to a vocal track and open the sound tab to open the Melodyne panel. It regenerates a new melodyne track from scratch. Since it seems to not find the original Celemony file, I go to the folder and all the proper files for this track are present, including the new one it just made so it knows the location but didn't load the preexisting data. Any clue as to why?
chrisshort
Posts: 52
Joined: Thu Nov 23, 2017 8:50 am
Contact:

Re: Melodyne not loading data

Post by chrisshort »

Restarting computer fixed it.
User avatar
Acoustica Greg
Posts: 24648
Joined: Wed Mar 01, 2006 5:30 pm
Location: California
Contact:

Re: Melodyne not loading data

Post by Acoustica Greg »

Sometimes that's all it takes.
Mixcraft - The Musician's DAW
Check out our tutorial videos on YouTube: Mixcraft 10 University 101
Post Reply